Fulgi bio de ovaz fini fara gluten Bettr 300 gr
14.00 lei
Stoc epuizat
Beneficiile fulgilor de ovaz sunt acum disponibile si persoanelor alergice la gluten. Bogati in fibre, pot fi adaugati in lapte, lapte vegetal sau iaurt la micul dejun, se folosesc la preparea de produse de patiserie, etc.
Ingrediente | Fulgi de ovaz fara gluten. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g: |
Producător | |
---|---|
Greutate | 300 gr |
Țară de origine | Bulgaria |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.