Crenvurști vegetali în sos curry Green Course 300 gr

14.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: GC0003
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: , ,

Cei mai cunoscuți crenvurști bavarezi, dar în varianta vegetală, delicați, au o notă spicy cu sosul condimentat curry de la Green Course.

Ingrediente

70% sos curry (apă, zahăr, condimente și legume deshidratate în proporții variabile: piper, schinduf, ghimbir, roșii, turmeric, chimion, boia, curry (conține muștar), coriandru, ardei iute), amidon modificat, sare, suc concentrat de lămâie, măr pudră, maltodextrină, agent de îngroșare: guma guar, făină de roșcove), pastă de tomate, ceapă, 30% crenvurști vegetali (apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, proteină din mazăre, agenți de îngroșare: caragenan și gumă konjak, proteină din cartofi, amidon, făină din semințe de in, enzime, amestec de condimente, extracte de condimente (ceapă), stabilizator: metilceluloză, colorant: extract de ardei roșu, sare, arome naturale, sirop de glucoză, aromă de fum, membrană artificială comestibilă: stabilizator: alginat de sodiu, clorură de calciu).
Poate conține urme de: soia, gluten, țelină, susan.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi

Declarație nutrițională

Valori nutriționale medii pentru 100 gr:
Valoare energetică: 569 kJ / 136 kcal
Grăsimi: 7 g
din care acizi grași saturați: 0,7 g
Glucide: 15 g
din care zaharuri: 11,6 g
Fibre: 0,8 g
Proteine: 2,3 g
Sare: 1,3 g

Utilizare

Recomandam a se consuma calzi.
Pentru încalzire la cuptorul cu microunde, utilizați o farfurie și reglați cuptorul la 3 minute și 700W. A nu se pune direct cutia în cuptorul cu microunde.

Păstrare și conservare

A se păstra în loc uscat și răcoros, la temperaturi cuprinse între +4°C și +25°C. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 24 de ore.

Producător

Greutate

300 gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crenvurști vegetali în sos curry Green Course 300 gr”