Alternativă vegetală la Luncheon Meat Green Course 290 gr

19.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: GC0002
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: ,

O nouă inovație și un produs cu un gust desăvârșit. Luncheon Meat Vegan, se consuma ca atare, direct din conservă, sau în sandvici, paste, salate, pentru un plus de proteine.

Ingrediente

Apă, amidon modificat, proteină din mazăre, fibre de citrice, sare, dextroză, coloranți: carbonat de calciu și oxid de fier, aromă, agenți de îngroșare: gumă xantan, gumă konjac, caragenan și metilceluloză, ulei vegetal de floarea-soarelui, fibre de psyllium, 10% texturat proteic din soia, fibră de mazăre, făină de mazăre, condimente, antioxidant: acid ascorbic, izolat proteic de soia, maltodextrină, amidon.
Poate conține urme de: gluten, muștar, țelină, susan.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Declarație nutrițională

Valori nutriționale medii pentru 100 gr:
Valoare energetică: 513 kJ / 123 kcal
Grăsimi: 6 g
din care acizi grași saturați: 0,7 g
Glucide: 12,9 g
din care zaharuri: 1,4 g
Fibre: 6,9 g
Proteine: 10 g
Sare: 2 g

Utilizare

Acest produs este gata de consum, nu necesită gătire. Dar îl puteți include în omlete, paste, mâncare de fasole sau în sandviș.

Păstrare și conservare

A se păstra în loc uscat și răcoros, la temperaturi cuprinse între +4°C și +25°C. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 48 de ore.

Producător

Greutate

290 gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alternativă vegetală la Luncheon Meat Green Course 290 gr”