Paste fusilli bio vegane din mazăre fără gluten Lazzaretti 250 gr
19.00 lei
Stoc epuizat
Fusilli Lazzaretti sunt realizate din făină de mazăre ce provine din sud-vestul Franței și este uscată la temperatură scăzută. Pastele fusilli sunt potrivite pentru vegani sau pentru cei care au intoleranşă la gluten și sunt bogate în proteine, fibre și fier.
Ingrediente | Făină de mazăre organică 100%. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valoare nutriţională per 100 gr |
Utilizare | Gătiţi 3 minute în apă clocotită sărată. Nu gătiți mai mult de 3 minute, pentru a-și păstra toți nutrienții și textura netedă și mătăsoasă. |
Păstrare și conservare | A se păstra la loc uscat şi răcoros. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 gr |
Țară de origine | Franta |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.