Pâine din făinuri fără gluten
32.50 lei
În stoc
Făinurile fără gluten asigură o digestie ușoară pâinii, fără senzații de disconfort la nivelul sistemului gastrointestinal și fără riscul de a declanșa alergii.
Făină de hrișcă, tarate de psyllium, amidon de cartof, maia de orez, sare, semințe de floarea soarelui, susan, in și dovleac. Nu folosim praf de copt, drojdie, bicarbonat de sodiu, afânători, substanțe care se folosesc de obicei în pâinile din făinuri fără gluten ca să le facă să crească sau să lege aluatul.
Compoziția este a unei pâini pentru o dietă specială – cea fără gluten – dar beneficiile nutriționale sunt pentru toată lumea. Grație maialei, pâinea fără gluten MamaPan se comportă ca o pâine normală, nesfărămicioasă, iar gustul special al făinurilor folosite este întregit de cel al semințelor consistente. Este o pâine hrănitoare, foarte sănătoasă bogată în vitamine și absolut delicioasă!
Ingrediente: maia din orez integral, făină integrală de hrișcă, amidon de cartof, tarate de psyllium, sare, semințe de in, semințe de floarea-soarelui, semințe de dovleac, semințe de susan alb
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|
Greutate | 500 gr |
---|---|
Țară de origine | România |
Producător |