Ghimbir Bio Uganda 100 gr
6.00 lei
Stoc epuizat
Ghimbirul bio din Uganda crescut pe terenurile nepoluate ale fermierilor, are o istorie lungă de utilizare pentru ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi greața, pierderea apetitului și durererile provocate de mișcare. Rădacina sau tulpina subterană (rizomul) plantei de ghimbir poate fi consumată în stare proaspătă, pudră, uscată ca condiment, sub formă de ulei sau ca suc.
Familia botanică Zingiberaceae din care face parte, include trei condimente: ghimbir, turmenic și cardamon. Rădăcina de ghimbir poate fi consumată în stare proaspătă, sub formă de pulbere, uscată, sub formă de ulei sau suc. Rădăcina de ghimbir a fost prețuită și folosită ca un condiment culinar și pentru uz medicinal, din cele mai vechi timpuri. Cu o aromă intensă și revigorantă, nu este de mirare că ghimbirul este printre cele mai sănătoase și delicioase mirodenii de pe planetă. Rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment potrivit preparatelor din bucataria asiatică, ci un adevarat izvor de substanțe cu efect terapeutic.
În medicina naturistă, ghimbirul este considerat un carminativ excelent, ajută la eliminarea gazelor intensitale și un spasmolitic intestinal, ajută la relaxarea și calmarea tractului intestinal. Cercetările științifice au demonstrat proprietățile terapeutice ale ghimbirului, incluzând efectele antioxidante, abilitatea de a inhiba formarea de compuși antiinflamatorii și efecte antiinflamatorii directe. Gingerolul, principalul component organic activ din ghimbir, are capacitatea de a inhiba creșterea celulelor canceroase.
Certificări | Certificat Bio |
---|
Greutate | 100 gr |
---|---|
Țară de origine | Uganda |
Producător |
1 recenzie pentru Ghimbir Bio Uganda 100 gr
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
dr_corinazugravu (proprietar verificat) –
Foarte diferit de cel made in China din supermarket. Se vede ca nu este “umflat” cu diversw. E mic si extrem de aromat. A picat la fix pentru limonada ?