Specialitate vegetală bio din caju cu mucegai nobil de suprafață Filgud 160 gr
34.00 lei
Stoc epuizat
Specialitatea vegetală bio, din caju, cu mucegai nobil de suprafață de la Filgud este un fel de camembert bun de băgat la cuptor sau de pus pe un charcuterie board lângă struguri și smochine, genial pentru momentele în care vrei ceva mai “fancy”.
Produs bio, Vegan, fără lactoză, ce conține culturi active. Deoarece este un produs fermentat natural, gustul poate varia. Starea de bine și cantitatea de proteine rămân aceleași!
Ingrediente | 98% caju ecologic* (origine Vietnam), apă, sare, culturi de Penicillium Camembert și fermenți. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Păstrare și conservare | A se păstra la frigider. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 160 gr |
Țară de origine | România |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.