Specialitate vegetală bio din caju cu mucegai nobil de suprafață Filgud 160 gr

34.00 lei

Stoc epuizat

Specialitatea vegetală bio, din caju, cu mucegai nobil de suprafață de la Filgud este un fel de camembert bun de băgat la cuptor sau de pus pe un charcuterie board lângă struguri și smochine, genial pentru momentele în care vrei ceva mai “fancy”.

Produs bio, Vegan, fără lactoză, ce conține culturi active. Deoarece este un produs fermentat natural, gustul poate varia. Starea de bine și cantitatea de proteine rămân aceleași!

Ingrediente

98% caju ecologic* (origine Vietnam), apă, sare, culturi de Penicillium Camembert și fermenți.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Declarație nutrițională

Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1601 kJ / 386 kcal
Lipide 30 gr
Din care acizi graşi saturaţi 5,9 gr
Carbohidraţi 14 gr
Din care zahăr 0,2 gr
Proteine 14 gr
Fibre 0,8 gr
Sare 0,6 gr

Păstrare și conservare

A se păstra la frigider.
După deschidere, a se consuma în 3 zile.

Producător

Greutate

160 gr

Țară de origine

România

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Specialitate vegetală bio din caju cu mucegai nobil de suprafață Filgud 160 gr”