Pateu vegetal cu ciuperci Verdino 180 gr

5.00 lei

În stoc

Pastă vegetală tartinabilă pe bază de proteină de mazăre cu ciuperci. 100% Vegan, produs pasteurizat.

Ingrediente

Apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, ciuperci 7%, proteină vegetală din mazăre, amidon de grâu, agent de îngroșare (gumă de xantan), stabilizatori (difosfați, trifosfați, polifosfați), emulsifiant (lactat de sodiu), arome, proteină vegetală hidrolizată, potențiator de aromă (monoglutamat de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), agenți gelatinizanți (caragenan, algă marină Eucheuma prelucrată), sare iodată, amidon modificat din porumb, sirop de glucoză, potențiatori de aromă: ribonucleotide disodice, arome, dextroză, coloranți (concentrat de sfeclă roșie, caramel), maltodextrina, corector de aciditate (acid citric). Poate conține urme de: gluten, soia, țelină, muștar, fructe cu coajă lemnoasă.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Declarație nutrițională

Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1088 kJ / 260 kcal
Lipide 26 gr
Din care acizi graşi saturaţi 2,9 gr
Carbohidraţi 3,7 gr
Din care din care zaharuri 0,5 g
Proteine 2,8 gr
Fibre 1,4 gr
Sare 1,4 gr.

Păstrare și conservare

A se păstra la frigider (max +7 grade C).

Producător

Greutate

180 gr

Țară de origine

România

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pateu vegetal cu ciuperci Verdino 180 gr”