Dulceață de coacăze negre
26.00 lei
Stoc epuizat
Consumul coacăzelor negre reduce nivelul oboselii, al inflamațiilor musculare; mărește acuitatea vizuală; scade acidul uric și colesterolul; este util persoanelor care suferă de artrită, reumatism, gută; facilitează digestia; eliberează organismul de deșeuri și toxine; reglează tulburările premenopauzale; îmbunătățesc circulația sanguină.
Coacăzele negre conțin retinol ca principală vitamină alături de vitamina E (tocoferol și acid ascorbic (vitamina C). Mineralele cele mai importante sunt fosforul, calciul și magneziul, au conținut foarte scăzut de grăsimi saturate.
Jeleul este preparat la temperatura menajantă în sistem bain-marie, în suc concentrat de măr.
Conținut: coacăze negre, suc concentrat de măr.
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|
Greutate | 260 gr |
---|---|
Țară de origine | România |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.