Ciocolată cu alune bio vegană pentru topit fără gluten Vego 180 gr

31.00 lei

În stoc

Ciocolata de la Vego este o variantă de ciocolată de mărimea unui nasture de ciocolată, fără ingrediente de origine animală, fără ulei de palmier și fără gluten. Acești bănuți de ciocolată fină sunt ideali pentru rețetele de prăjituri dar si pentru băuturile calde, cum ar fi ciocolata caldă.

Ingrediente

Zahăr din trestie de zahăr*, pastă de alune* (20%), unt de cacao*, masă de cacao*, emulgator: extract de vanilie*, lecitină de floarea soarelui*.
* din agricultură certificată ecologic.

Alergeni

Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi

Certificări

Certificat Bio

Declarație nutrițională

Informații nutriționale per 100 gr
Valoare energetică 2264 kJ / 543 Kcal
Grăsimi 34 gr
Din care saturate 12 gr
Carbohidrați 52 gr
Din care zaharuri 47 gr
Fibre 3,7 gr
Proteine 7.1 gr
Sare 0,03 gr

Păstrare și conservare

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Producător

Greutate

180 gr

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată cu alune bio vegană pentru topit fără gluten Vego 180 gr”