Papaya Daeng Bio Thailanda
54.00 lei – 85.00 lei
Papaya Daeng are culoare portocalie somon sau mai intens spre roșu si un gust mai intens. Arborele papaya a fost denumit “copacul medicament”, “pepenele sanătații” sau cum l-a denumit Cristofor Columb când a călcat pe pământul Americii,”fructul îngerilor”, datorită beneficiilor miraculoase ale fructelor lui.
Caracteristici | Nativ in sudul Mexicului si America Centrala, papaya este acum cultivat in majoritatea regiunilor tropicale. În afara gustului dulce ușor de recunoscut, unul din punctele forte ale acestui fruct este vitamina C, oferind cam 144% DZR și vitamina A. Papaya asigură 13% DRZ in acid folic și cantități mari de fibre și potasiu, care ajută la controlul ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. Fructul are o mare cantitate de "colesterol bun", vitamina A, E, acid folic, potasiu, cupru, zinc, fibre. Papaya asigura 2% din necesarul de fier din organism si 4% din cel de calciu. Papaya conține, de asemenea, beta-caroten flavonoide, cu proprietăți antioxidante puternice împotriva radicalilor liberi care pot cauza îmbătrânirea prematură și boli degenerative. Papaya conține 212 aminoacizi și mai multe enzime, inclusiv papaina, o enzimă proteolitică care are un efect anti-inflamator asupra stomacului, inclusiv în edem și febră, ce se poate dezvolta postoperator. |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Producător | |
---|---|
Țară de origine | Thailanda |
Greutate | 1070 gr, 680 gr, 750 gr |