Ulei de corp pentru bebelusi Baby Anthyllis ECO BIO

24.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: UL0106
TVA Inclus: 19.00%
Categorie:

Produsul este conceput exclusiv din 4 uleiuri provenite din agricultura bio: ulei de soia, ulei de masline, ulei de migdale dulci, ulei de floarea- soarelui.

 

Uleiul de corp Baby Anthyllis este special conceput pentru pielea sensibilă a copiilor: cu un parfum delicat, alunecă uşor pe piele şi este uşor de absorbit, fără a lăsa pelicule de grasime. Mai mult decât atât, uleiul Baby Anthyllis hidratează şi întăreşte protecţia naturală a pielii, datorită asocierii uleiurilor vegetale prezente în formulă. Produsul nu conţine alţi conservanţi în afară de vitamina E.

 

Este testat dermatologic pentru pielea sensibilă, cum este cea a copiilor. Verificat pentru conţinutul de metale grele (nichel, crom si cobalt cu valori <0,4 ppm)

 

Toleranţă dermatologică: nu conţine conservanţi, nu conţine ingrediente de origine petrolieră, nu conţine substanţe colorante.

 

Produs certificat Eco Bio de către ICEA- N 112 BC 039.

 

Respectă standardele internaţionale privind interzicerea testării produselor cosmetice pe animale “STOP ANIMAL TESTING”- controlate de ICEA prin LAV.

 

Certificări

Certificat Bio

Greutate

100 ml

Țară de origine

Italia

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de corp pentru bebelusi Baby Anthyllis ECO BIO”