Platou Charcuterie Plant-Based Românesc 1,5 kg (fără gluten)

Disponibil doar pentru București și Ilfov

341.00 lei

5 - 10+ porții - 1500 gr

În stoc

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: PCPBR15 Categorii: , , , Etichete: , , , ,

Platoul nostru de “mezeluri” plant-based, special creat manual, conține cele mai apreciate alternative plant-based, 100% românești, de la producători locali. Acest platou conține peste 900 de grame de “mezeluri” plant-based românești (pe bază de soia, mazăre, legume), antipasti, nuci, fructe proaspete și uscate, muștar integral, jeleu de ceapă, chutney și garnituri de sezon. Potrivit pentru 5-10+ persoane, în funcție de mărimea porției. Ideal pentru mese de sărbători, evenimente corporate sau platouri elegante pentru invitați care apreciază alternativele curate și creative.

Pregătit manual, în loturi mici, folosind ingrediente de cea mai bună calitate. Deoarece produsele noastre sunt furnizate zilnic, iar ingredientele pot fi sezoniere, acestea sunt supuse disponibilității și înlocuirilor. Se savurează cel mai bine în maxim 1 zi, ideal în ziua primirii.

Produs disponibil in 48 – 72 h de la plasarea comenzii, de luni – vineri, cu ridicare din locatie – click aici pentru afisarea locatiei in Google Maps (B.dul Dacia, 123, la D123 Coffee Shop) sau cu livrare in Bucuresti si Ilfov.

Caracteristici

Platoul conține:
900 de grame de "mezeluri" plant-based românești (pe bază de soia, mazăre, legume)
antipasti
nuci
fructe proaspete și uscate
legume
muștar integral, jeleu de ceapă, chutney
garnituri de sezon

Alergeni

Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara ulei de palmier

Păstrare și conservare

Se pastreaza la frigider, la 2-8 grade. Se savurează cel mai bine în maxim 1 zi, ideal în ziua primirii.

Producător

Gramaj

1500 gr

Porții

5 – 10+

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care scrii o recenzie pentru „Platou Charcuterie Plant-Based Românesc 1,5 kg (fără gluten)”