Suc bio 100% pur Aronia Health Nutrition 500 ml

48.00 lei

Doar 2 rămase în stoc

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: HN0001
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: , ,

Sucul de aronia 100% pur are un conținut ridicat de antioxidanți, în special antocianină, este un remediu natural eficient în prevenirea și tratarea numeroaselor afectiuni. Este un excelent tonic general, ajută la detoxifierea organismului, previne bolile cardiovasculare, susține elasticitatea vaselor de sange, îmbunătățeste acuitatea vizuală, are efect antihistaminic, este un bun antiinflamator, este anticancerigen, reglează nivelul glicemiei din sange și ajută la controlul greutății.

Are in compoziția sa vitaminele B2, B6, C, E, acid folic. Consumând zilnic 30 ml Aronia – suc pur 100% se acoperă necesarul de acid folic. Mai mult, consumul de aronia ajuta la sănătatea creierului, inclusiv la prevenirea pierderilor de memorie, pierderea echilibrului și a coordonarii, dar și pentru Alzheimer.

Aronia suc 100% pur ajută și la scăderea nivelului de zahar din sange, obezitate, tensiune arteriala ridicata, nivel de colesterol anormal.

Ingrediente

Suc din fruct de Aronia (Aronia melanocarpa)*- 100% pur
*din agricultură ecologică.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Păstrare și conservare

În loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra la frigider.

Producător

Greutate

500 ml

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc bio 100% pur Aronia Health Nutrition 500 ml”